El Sanatları bölüm Bölüm toplantısı Mart Ayı

11.03.2024 05:41

TEKNİK BİLİMLER MYO

MİMARİ DEKORATİF SANATLAR PR.

07/03/2024 Tarihinde saat 11.30’te yapılan bölüm toplantısında görüşülen konular ve alınan kararlar aşağıdaki gibidir.

1. Bölüm toplantıları aylık yapılacak foto ve raporlar tutulacak.
  2. Danışman toplantıları her ay düzenli yapılacak ve danışmanlar öğrenci bilgi formları oluşturmaları foto ve rapor tutulacak.
  3. Seçmeli dersler konuşuldu.
  4. Bahar dönemi Bologna eksikleri varsa tamamlama.
  5. Her atölyeden sorumlu hoca atölye ders program çizelgesini hazırlayıp kapıdan asılması
  6. İlk haftadan ders yoklamaları alınmalı. Devam ve devamsızlıktan taviz verilmeyeceği
  7. Öğrenciyi ders ve sınavlarla ilgili bilgilendirme yapılması ve vize haftasında da ders yapılması konuşuldu.
  8. Hocaların ders programına riayet etmesi.
  9. Ders proğramının oda kapısına asılması.
  10. Hocaların derslere düzenli bir şekilde girmesi ve ders saatlerinde değişiklik yapmaması gerektiği konuşuldu.
  11. Bölümün temizlıği, sınıfların ve masaların temizliğine dikkat etmek.
  12. Kalite açısandan Dış paydaşlar özellikle danışman hocaların düzenli bir şekilde yapması konuşuldu.
  13. Yöksis ve orcide güncellenmesi.
  14. Mesai saatlerine dikkat edilmesi.
  15. Ebys, web sayfası, otomasyonun düzenli kontrol edilmeli.
  16. Müfredat değişikliği konuşuldu.
  17. Dijital okur yazarlık seçmeli dersi konuşuldu.
  18. Bölüm etkinlikleri konuşuldu.

Bölüm Başkanı

Öğr. Gör. Mikail SEVİNDİK

Program Başkanı ve 2. Sınıf Danışmanı              Program Başkan Yardımcısı ve 1. Sınıf Danışmanı

Öğr. Gör. Emre KOÇ                                                                  Öğr. Gör. Abdulkadir ÖZNÜLÜER