EL SANATLARI BÖLÜMÜ

El Sanatları Bölümü Nisan 2024 bölüm toplantısı

TEKNİK BİLİMLER MYO

EL SANATLARI BÖLÜMÜ

MİMARİ DEKORATİF SANATLAR PR.

04/04/2024 Tarihinde saat 13.00’te yapılan bölüm toplantısında görüşülen konular ve alınan kararlar aşağıdaki gibidir.

1. Bölüm toplantıları aylık yapılacak foto ve raporlar tutulacak.
  2. Danışman toplantıları her ay düzenli yapılacak foto ve rapor tutulacak.
  3. Yapılan toplantıların düzenli bir şekilde drive yüklenmesi konuşuldu.
  4. Kalite sürecinde ciddi bir yola girildiği bundan sonraki toplantılar ve etkinliklere gereken önemin verilmesi konuşuldu.
  5. Bir sonra ki dönem okul başlamadan plan yapılması ve bu plana göre hareket edilmesi konuşuldu.
  6. Müfredat değişikliği konuşuldu.
  7. Öğrenciyi ders ve sınavlarla ilgili bilgilendirme yapılması ve vize haftasında da ders yapılması konuşuldu.
  8. Hocaların ders programına riayet etmesi.
  9. Hocaların derslere düzenli bir şekilde girmesi ve ders saatlerinde değişiklik yapmaması gerektiği konuşuldu.
  10. Kalite açısandan Dış paydaşlar özellikle danışman hocaların düzenli bir şekilde yapması konuşuldu.
  11. Bayramdan sonra vizelerin düzgün bir şekilde yapılması için öğrencilerin bilgilendirilmesi konuşuldu.
  12. Yöksis ve orcide güncellenmesi.
  13. Mesai saatlerine dikkat edilmesi.
  14. Ebys, web sayfası, otomasyonun düzenli kontrol edilmeli.

Bölüm Başkanı

Öğr. Gör. Mikail SEVİNDİK

Program Başkanı ve 2. Sınıf Danışmanı               Program Başkan Yardımcısı ve 1. Sınıf Danışmanı

Öğr. Gör. Emre KOÇ                                                                  Öğr. Gör. Abdulkadir ÖZNÜLÜER