Dış paydaş görüşmesi 2

22.12.2023 11:27

DIŞ PAYDAŞ GÖRÜŞMESİ

22.11.2023 tarihinde Tenik Bilimler M.Y.O El sanatları bölümü hocalarından Öğretim Gör. Abdul Kadir ÖZNÜLÜER Muş Güzel Sanatlar Lisesine dış paydaş görüşmeleri kapsamında bir ziyaret gerçekleştirmiştir. Müdür yardımcısı Ercan DEMİR ve Resim Bölümü hoca kadrosundan Turan SUR ile görüşen öğretim elemanımız Muş Alparslan Üniversitesi bünyesinde yapılan sanatsal faaliyetlerden, atölye çeşitliliğinden ve hoca kadrosundan bahsetmiştir. Okul yetkililerinden aynı doğrultuda lise hakkında bilgiler almıştır. Birlikte yapılabilecek projeler ve etkinlikler hakkında neler yapılabileceği ile ilgili görüşler masaya yatırılmış ve ileriye dönük bir planlama yapılmasına karar verilmiştir. Bu doğrultuda güzel sanatlar lisesinde uygulanmak üzere bir seminer programı oluşturma ve kariyer günlerinde birlikte etkinlik düzenleme konusunda mutabık kalınmıştır.