El Sanatları Bölümü Mezuniyet Sergisi

21.06.2022 06:59

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılını başarı ile tamamlayan öğrencilerimizi hayatların yeni dönemine uğurlamak üzere düzenlenen mezuniyet törenleri devam ediyor.

Mezuniyet törenleri 2. gününde 1071 Malazgirt Kongre ve Kültür merkezinde icra edildi. Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu’nun programı ve yıl sonu sergisi ile başlayan törenler Uygulamalı Bilimler Fakültesi, Mühendislik Mimarlık Fakültesi ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin mezuniyet coşkusu ile devam etti. Program İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Rektörümüz Prof. Dr. Fethi Ahmet Polat’ın öğrencilere mesajı ile sürdü. İyi dilek temennilerinin sunulduğu açılış konuşmaları sonrasında dereceye giren öğrencilere hediye takdim edilirken tüm öğrenciler başarı belgelerini aldılar. Kep fırlatma töreninin ardından Grafik Tasarımı Programı ve El Sanatları Bölümü yıl sonu sergisi gezildi. Öğr. Gör. Serdar Dik ve Öğr. Gör. Mikail Sevindik yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler verdiler.

Programa Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ulaş Çaydaş, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yaşar Karadağ, Genel Sekreter Harun Demir, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Mehmet Eşref Alkış, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokul Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Necmettin Çiftci ile akademik, idari personel, öğrenciler ve veliler katıldı.